Pentru campania Raffaello de Ziua Îndrăgostiților, click aici.

O parte din tine e mereu cu mine

În luna martie, dă glas inimii tale și spune-le femeilor din viața ta cât de mult le prețuiești și, mai ales, de ce. Fie că este mama de la care ai învățat să cânți, sora care ți-a insuflat pasiunea pentru teatru sau vecina care te-a învățat cele mai bune rețete…

Promoția s-a încheiat.

Vezi mai jos dacă ești printre câștigători.

Premii

Excursie la Milano

Răsfățați-vă împreună în capitala modei cu o sesiune de shopping (card de cumpărături inclus) și plimbări lungi pe străduțele pitorești.

Imaginile sunt cu titlu de prezentare

Câștigătorii celor 8 excursii la Milano sunt:

Enache Ionica
Mitritoaia Cristian
Cenușe Ion
Ivanovici Liliana
Indreicuț Anca
Crăciun Bogdan
Lipan Dumitru
Scurtu Gabriel Daniel

Voucher de cumpărături

în valoare de 500 de lei, pe Fashion Days

Îmbogățiți-vă garderoba cu ținute noi fiecare, pe care le puteți alege online, în timp ce vă bucurați de timp împreună offline. De când n-ați mai făcut asta?!

Câștigătorii celor 8 vouchere de cumpărături sunt:

Rădoi Madalin
Crăcuț Stoicescu Georgeta
Gabor Maria
Văcaru Alexandra
Mihalache Gabriel
Ali Emel
Todireanu Maria
Cernușcă Tamara Camelia

Ferrero România S.R.L. este importator și distribuitor al produselor Raffaello în România și organizatorul acestei campanii promoționale. Campania promoțională se desfășoară conform mecanismului descris în Regulamentul Campaniei. Valoarea totală a premiilor este de 111.256,24 lei (TVA inclus). Premiile din imagine sunt doar cu titlu de prezentare. În calitate de organizator al Campaniei, Ferrero (direct sau prin împuterniciții săi) prelucrează datele cu caracter personal ale participanților la această Campanie. O descriere detaliată a modalităților de prelucrare a datelor cu caracter personal și a drepturilor persoanelor vizate în legatură cu această prelucrare se regăsește în Informarea cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, anexată la Regulamentul Campaniei. Pentru nelămuriri, detalii suplimentare sau exercitarea drepturilor persoanelor vizate, vă puteți adresa Ferrero România: (i) prin e-mail la privacy.romania@ferrero.com (pentru orice chestiuni în legatură cu protecția datelor personale); (ii) prin cerere scrisă la adresa: Str. Barbu Văcărescu nr. 201, Clădirea Globalworth, etaj 12, sector 2, Bucuresti, în atenția Departamentului de Marketing; sau (iii) prin accesarea secțiunii Contact a site-ului ferrero.ro, transmițând un mesaj în atenția noastră.